Pagina Restauraties

 

Restauratie leveringsvoorwaarden Atelier Gotscha

Algemeen: details van de restauratie behandelingen  zullen van te voren overgelegd worden met de opdrachtgever en daarnaast besproken over de mogelijke risico’s tijdens behandeling.

Risico's: er is mogelijk dat tijdens behandeling bepaalde “verassingen” tevoorschijn komen die van te voren niet te zien waren, bijvoorbeeld gedraag van legeringen - bij verarming / solderen mogelijk beschadigingen (barsten, breuken) die niet meteen zichtbaar waren. Of bij demontage waar dat onder spanning moet gebeuren onzichtbare micro barsten of breuken open gaat. Dergelijke werkzaamheden zijn in principe af te raden bij de restauraties, mits dat niet noodzakelijk is, en kan gebeuren voor risico van de opdrachtgever. Atelier Gotscha in dat geval zal deze aan de opdrachtgever bekendmaken en verdere behandeling bespreken. Bij solderen van koper legeringen is wel altijd soldeer naad zichtbaar.

Leveringsvoorwaarden: op al onze werkzaamheden in restauraties zijn de algemene voorwaarden Restauratoren Nederland van toepassing. Lees de algemene voorwaarden (.pdf)

Prijzen zij gebaseerd op gangbare uurtarief van Euro 50 per gewerkte uur inclusief de mogelijke noodzakelijke studie en exclusief materialen en 19% BTW.

Contact: Atelier Gotscha, Bovendonk 24, 4707 ZS, Roosendaal, Telefoon: 06 41199365, E-mail: info@gotscha.nl, KvK Breda 20104130, BTW NL 2232.99.728.B01.

Op al onze restauratie werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden Restauratoren Nederland van toepassing. Lees de algemene voorwaarden (.pdf)

 

.